Nøgleområder

Energiteknisk rådgivning

Det er ikke nødvendigvis hverken den billigste eller den dyreste automatikløsning, der er den optimale. Derfor er rådgivning så vigtig – og en opgave vi gerne påtager os.

Som problemknuser

Vi har stor viden om et bredt udsnit af de reguleringsautomatikker der anvendes på det danske marked og kan derfor hurtigt overskue selv komplicerede anlæg og komme med forslag til forbedringer.

Uanset hvilket fabrikat automatik, der er tale om, kan vi altid hjælpe med at sikre det bedste resultat.

Automatikservice

Vi tilbyder afprøvning, opstart og indregulering af automatik på førende fabrikater til Varme- og Ventilationsanlæg. Der fremstilles Checkliste og Statusrapport som dokumentation.

Reservedele

Vi er lagerførende i standardkomponenter og reservedele til en bred vifte af anlæg, således at vi hurtigt kan gribe ind og hjælpe kunderne med at undgå lange driftsstop.

Stabil samarbejdspartner

Soliditet A/S, der er Nordens ledende leverandør af kredit- og forretningsinformationer, har på baggrund af JOS-Consults økonomiske data vurderet os til den højeste kreditværdighed – den såkaldte AAA-Kredit-rating.

Vurderingen viser tydeligt, at vi er et af lyspunkterne efter finanskrisen, at vi er pålidelige og har en sund og velfungerende virksomhed som vil være et godt valg som samarbejdspartner.

Døgnvagtordning

Vi tilbyder Online Assistance, Overvågning med Energidrift-Optimering, samt individuelt tilpassede vagtordninger til vore kunder.